1.De ce sa studiem fizica?

“Realitatea trebuie sa aiba intaietate in fata relatiilor publice , fiindca natura nu poate fi pacalita”  Richard Feynman

Fizica este "teoria" practicii.
Fizica este  cea mai importantă știință a naturii deoarece cu ajutorul ei pot fi explicate în principiu orice alte fenomene întâlnite în alte științe ale naturii cum ar fi chimia sau biologia.
Fizica a devenit mai mult decât o stiinta fundamentala care ne ajuta sa întelegem Universul si legile naturii.
Fizica a devenit baza pentru o economie tehnologizata construita din lasere, fibra optica, dispozitive semiconductoare, materiale avansate, si multe alte inovatii.
Asta înseamna cã fizica iti da posibilitatea de a fi prezent la construirea viitorului în aceeasi masura in care te ajuta sa intelegi lumea din jurul tau.
Raspunsul unor intrebari fundamentale din domenii diverse ca medicina, stiinta materialelor, industrie se afla în principii si legi ale fizicii.
Ingineria este o particularizare a fizicii.
Drumul spre o cariera de succes in inginerie sau medicina incepe si continua cu fizica.

De ce noi?

‘’Cred ca fizica e un domeniu minunat .Stim atat de mult, iar totul e rezumat apoi in atat de putine ecuatii, incat putem spune ca stim foarte putin’’  Richiard Feynman
 Ceea ce vă propunem noi este pregătirea temeinică la fizica şi ceea ce este cel mai important-specifică şi adaptată la nevoile dvs .Fizica inseamna nu un algoritm de invatare mecanic ci un mod  de a gandi, de a-ti pune intrebari.Fizica nu inseamna formule goale ci un mod de a explica un fenomen sau o problema printr-un model matematic dat  de un set de formule.

Ce oferim?

Meditatii pt -clasele VI- VIII gimnaziu,
             -clasele IX- XII liceu(mate –info, stiinte)
             -bacalaureat intern si international
             -examene de fizica tip SAT,
             -admitere facultate-Universitatea Politehnica Bucuresti
             -admitere Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti,
             -pregatire pt cursuri de fizica la Universitatea Politehnica Bucuresti