INVATĂ FIZICĂ CU CEL MAI APRECIAT PROFESOR DIN BUCUREȘTI

Program de învățare personalizat


Accentul se pune doar pe elev


Ajutor pentru teme


Program flexibil


Rezultate exceptionale

Program de inscrieri: 15 Septembrie - 15 Octombrie (in limita locurilor disponibile)

Pentru cine este acest program?

benefits of product

Cei care ar putea avea nevoie doar de puțină atenție suplimentară pentru a înțelege un subiect

benefits of product

Cei care au performanțe bune, dar doresc un pic de antrenament unu la unu pentru a-și accelera progresul

benefits of product

Cei cărora le este greu să învețe singuri. Meditatiile sunt atat de personalizate încât poate beneficia de ele orice elev.

feature

Cu programul de meditatii ZECE, adaptăm un program de asistență la nevoile individuale ale copilului tău. Aceasta înseamnă că nu există o abordare „unică pentru toate”. Deși fiecare mediitatie este diferită, vă puteți aștepta ca noi să urmăm abordarea noastră unică de învățare, care va implica:

Evaluare: primul lucru pe care îl facem este să lucrăm cu elevul pentru a înțelege ce le-ar dori să obțină din meditatii. În același timp, căutăm să înțelegem și capacitatea lor actuală și unde există loc pentru îmbunătățiri.

Programare: odată ce am fost de acord cu elevul cu privire la obiectivul și domeniile de perfecționare, apoi vom stabili ce vom acoperi pe parcursul termenului pentru a atinge obiectivele stabilite.

Stăpânire: în fiecare sesiune săptămânală de îndrumare, elevul este ghidat printr-un concept relevant pe care apoi îl explorează cu profesorul. Odată ce au demonstrat încredere în concept, li se oferă exerciții pentru a exersa și dezvolta măiestria pentru acea abilitate.

Evaluare: pe parcursul perioadei, vom evalua progresul înregistrat de către elev pentru a ne asigura că obiectivele sunt atinse. Acest lucru are, de asemenea, avantajul de a oferi feedback pozitiv elevului, ceea ce îmbunătățește încrederea și, la rândul său, îmbunătățește în continuare performanța.

Revizuire: la sfârșitul mandatului examinăm progresul realizat de elev în raport cu obiectivele și identificăm succesele. Acest lucru este important: identificarea locului în care elevul a reușit creează încredere, ceea ce îmbunătățește probabilitatea ca elevul să continue să se străduiască să se îmbunătățească. În plus, oferim și feedback elevului în alte domenii pe care ar putea să le concentreze pentru a continua îmbunătățirea performanței.

feature

Candidatii ideali pentru fizica

Domeniul fizicii necesită indivizi cu gândire științifică, care sunt analitici și meticulosi atunci când vine vorba de colectarea, analiza și interpretarea datelor. De asemenea, fizica implică o mulțime de matematică complexă, astfel încât elevii care se feresc de matematică sunt îndemnați să se uite în altă parte atunci când aleg o facultate majoră. Și întrucât munca de laborator necesită adesea o colaborare majoră, abilitățile interpersonale și de comunicare puternice sunt două atuuri care servesc fizicienilor bine la locul de muncă.

Multe universități oferă secvențe de curs de fizică duală, una pentru studenții care intenționează să facă studii majore în fizică și alta pentru studenții care se ocupă cu un alt domeniu științific și trebuie să finalizeze cursuri de fizică pentru a satisface cerințele lor de grad. Deși conceptele cheie rămân aceleași, cursurile pentru primele tind să fie mai avansate decât cele din urmă; la școlile cu programe științifice competitive, potențiali majori de fizică pot fi solicitați să susțină examen de plasament. În plus față de cursuri de fizică, aceste majore vor fi, de asemenea, solicitate să ia cursuri în calcul, trigonometrie, geometrie și alte materii matematice avansate.

feature

Oferim meditatii pentru:

 • Clasele VI- VIII gimnaziu
 • Clasele IX- XII liceu (mate–info, stiinte)
 • Bacalaureat intern si international
 • examene de fizica tip SAT
 • Admitere facultate - Universitatea Politehnica Bucuresti
 • Admitere Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti
 • Pregatire pt cursuri de fizica la Universitatea Politehnica Bucurestiface

Datorită meditațiilor cu d-nul profesor, am reușit să depășesc bariera pe care o credeam de netrecut, privind înțelegerea și însușirea unor concepte din fizică. Pregătirea cu dânsul m-a ajutat să iau o notă foarte bună la bacalaureat, ulterior fiind admis la Universitatea Politehnică din București.

Alexandru A.
face

Mi-am dorit să devin medic, dar părea că între mine și împlinirea acestui vis stătea materia numită fizică, la care nu eram atât de performantă pe cât ar fi fost necesar. Domnul profesor de fizică Mircea mi-a fost un bun îndrumător, a avut răbdare cu mine și m-a ajutat să îmi dezvolt cunoștințele de fizică, crescându-mi totodată și încrederea în propriile forțe. Astfel, am reușit să devin studentă la medicină și să îmi urmez calea spre o carieră în acest domeniu.

Mirela C
face

Domnul Profesor Mircea este un profesor excepțional, reușind de fiecare dată cu răbdare și cu experientă, să explice materia astfel încât să poți reține un volum impresionant la fiecare oră și să îți și fixezi prin exemple și exerciții toate acestea. Recomand cu încredere.

Cristina A.
feature

Specializari

În domeniul fizicii, specializările academice sunt adesea clasificate după natura materialelor sau obiectelor cu care elevul speră să lucreze într-o zi cu o capacitate profesională; concentrațiile de fizică aplicată pot include obiecte în stare solidă, materiale organice și instrumente pe care fizicienii le folosesc pentru a obține rezultate (cum ar fi laserele). Alte specializări vor fi concentrate în sub-câmpuri precum biofizica, astrofizica și geofizica.

feature

De ce sa studiem fizica?

“Realitatea trebuie sa aiba intaietate in fata relatiilor publice , fiindca natura nu poate fi pacalita” Richard Feynman

 • Fizica este "teoria" practicii.
 • Fizica este cea mai importantă știință a naturii deoarece cu ajutorul ei pot fi explicate în principiu orice alte fenomene întâlnite în alte științe ale naturii cum ar fi chimia sau biologia.
 • Fizica a devenit mai mult decât o stiinta fundamentala care ne ajuta sa întelegem Universul si legile naturii.
 • Fizica a devenit baza pentru o economie tehnologizata construita din lasere, fibra optica, dispozitive semiconductoare, materiale avansate, si multe alte inovatii.Asta înseamna cã fizica iti da posibilitatea de a fi prezent la construirea viitorului în aceeasi masura in care te ajuta sa intelegi lumea din jurul tau.
 • Raspunsul unor intrebari fundamentale din domenii diverse ca medicina, stiinta materialelor, industrie se afla în principii si legi ale fizicii.
 • Ingineria este o particularizare a fizicii.
 • Drumul spre o cariera de succes in inginerie sau medicina incepe si continua cu fizica.face

Aveam nevoie de un profesor care să mă ghideze și să mă ajute să îmi ating potențialul și să îmi urmez pasiunea pentru fizică. Pe lângă faptul că este un profesor care te face să îndragești materia, metoda de predare este una foarte bine structurată și eficientă. Dl profesor Mircea reușește să mă ajute cu toate aceste lucruri.

Rares S.
face

Recomand cu încredere orele cu Domnul profesor, eu am reușit să înțeleg tot ceea ce nu am reușit să rețin la curs și să mă pregatesc mult mai bine, peste nivelul clasei. Explică foarte bine, revine asupra chestiunilor pe care le discutăm, asigurându-se că le-am înțeles.

Iris N.
face

Când am început să mă pregatesc pentru examenul de BAC, eram puțin panicată că nu voi reuși să stăpânesc foarte bine cerințele, materia. Am decis că este nevoie să lucrez suplimentar, să fac meditații, și cu ajutorul dnului profesor de fizică, am reușit să trec cu bine prin toată materia și să mă asigur că voi lua o notă conform așteptărilor. Este un profesor foarte bun.

Carmen C.